Home > Het groene printen van multifunctionalACTIE.nl

Groen printen

Als u een nieuwe multifunctionele printer (MFP) bij MultifunctionalActie.nl leaset of koopt, bepaalt u direct uw operationele kosten voor de komende drie tot zes jaar. Wanneer u zowel economisch als duurzaam wilt handelen kunt u het best een energie-efficiënt apparaat aanschaffen, herkenbaar door het "Energy Star" logo - een van de belangrijkste milieukenmerken in Europa. 

Vrijwel alle multifunctionele printers (MFP's) die u bij MultifunctionalActie.nl kan leasen of kopen hebben het "Energy Star" logo dankzij het lage energieverbruik. Al jarenlang voldoen Sharp en Ricoh traditioneel aan alle eisen van het felbegeerde milieulabel. Dit geldt ook voor de aangescherpte criteria in 2007: ze verwijzen niet langer slechts naar het energieverbruik in stand-by modus, maar inmiddels ook naar het energieverbruik tijdens gebruik van het apparaat.

 

Groen printen en Sharp

De introductie van de nieuwe kleuren-MFP's van Sharp (de huidige MX-serie) betekende de ontwikkeling van nieuwe standaarden op het gebied van snelheid, productiviteit en milieubewust gebruik. Talrijke kenmerken beperken het energieverbruik tot een minimum.

Sharp
 richt zich op ecologische duurzaamheid, zowel tijdens het productieproces van de machines als tijdens het gebruik. Zo wordt in het materiaal van de behuizing van de MFP's bijvoorbeeld gebruik gemaakt van halogeenvrije kunststof.

MX2301 groen-actie
Wilt u ook besparen op uw printkosten en het energieverbruik van kopieermachines terugdringen? Vraag dan een scherpe offerte aan voor de nieuwe Sharp MX-3310N.

 

Groen printen en Ricoh

Het groene printen van Ricoh
Ook Ricoh draagt zijn steentje bij met het Green Office initiatief. Dit is een open initiatief van Ricoh om in samenwerking met o.a. MultifunctionalActie.nl en het MKB met kennis en productadvies te ondersteunen in het gelijktijdig realiseren van financiële en ecologische besparingen in kantoorautomatisering.

 

Het initiatief is erop gericht om zowel bedrijven als MultifunctionalActie.nl en u als eindgebruiker met praktische adviezen te helpen om het kantoor duurzamer te maken en tegelijk kosten te besparen door middel van tips en oplossingen. Uit een onderzoek van Ricoh bleek dat veel bedrijven in het MKB geïnteresseerd zijn in duurzame producten, maar dat concrete informatie om dit te realiseren niet of nauwelijks voorhanden was.

 

Mede door dit initiatief hebben wij de middelen en kennis in huis om de voordelen van "het groene kantoor" aan u te tonen. Wij laten u graag zien welke oplossingen MultifunctionalActie.nl u hiervoor kan bieden.

 

Ook voor milieuvriendelijke multifunctionals staan wij graag voor u klaar. Vraag direct informatie of een offerte aan voor een "groene" multifunctional op basis van lease of koop. Bel: 0318 - 551122 of mail naar mfp@kantoorspecialist.nl.

 

Toename milieuwetten -> Groen printen