Home > Kopieermachine leasen of kopen

Kopieermachine

Een kopieermachine van Ricoh en Sharp kunt u voordelig leasen of kopen bij MultifunctionalActie.nl. Op onze website vindt u een ruime keuze uit functionaliteiten en machines.
 

De kopieermachine van vandaag bestaat uit een combinatie van een scanner en een laserprinter, met kopieerfunctie waarmee men niet alleen kan kopiëren, maar ook kan printen, documenten versturen, documenten digitaliseren (scannen) en faxen. Dit wordt ook wel een multifunctional of MFP genoemd.
 

Uw kopieermachine van MultifunctionalActie.nl kan A3 maar ook A4 tot zelfs A6 kopiëren, printen of scannen. Tevens is het mogelijk om de kopieermachine uit te breiden met meerdere papierlades of de toners in het contract mee te leasen.

De adviseurs van MultifunctionalActie.nl geven u een onafhankelijk advies over welk kopieermachine in uw bedrijfsvoering past. We berekenen voor u precies wat u kwijt bent per kopie en hoeveel u per geprinte opdracht betaald. Daarom is het belangrijk dat wij in een gesprek van u horen hoeveel u gebruik gaat maken van het kopieermachine.
 

Vaak komt het voor dat u nog goedkoper uitbent dan met uw oude machine, dat is vaak een van de redenen waarom bedrijven voor MultifunctionalActie kiezen.
 

Wilt u vandaag ook een kostenbesparende en energiezuinige kopieermachine maak dan een afspraak en bel 0318-551122.