Home > Laserprinter kleur en zwart-wit

Laserprinters voor op kantoor

Een laserprinter voor op kantoor koopt of least u bij MultifunctionalActie.nl. Bij ons vindt u een groot assortiment van Ricoh & Sharp. Onze adviseurs geven u een onafhankelijk advies en een scherpe aanbieding.
 

Laserprinter

De laserprinters voor op kantoor kan kopiëren, printen, documenten versturen, documenten digitaliseren (scannen) en faxen. Dit wordt ook wel een multifunctional of MFP genoemd. Vaak moeten deze machines een hoge werkdruk aankunnen en ook multifunctioneel inzetbaar zijn.
  

Kleuren laserprinter kopen

Bij de aanschaf van een laserprinter moet u letten op het aantal pagina’s per minuut de mogelijkheden van energiebesparing en het tonerverbruik. Wij kunnen uitgebreide printsoftware meeleveren met de laserprinter voor documentmanagement.
 

Onze adviseurs geven u een onafhankelijk advies over welke machine geschikt is voor uw bedrijf. We rekenen voor u precies uit wat u kwijt bent per kopie en hoeveel u per geprinte opdracht betaald. Daarom is het belangrijk dat wij in een gesprek van u horen hoeveel u gebruik gaat maken van de kopieermachine.
 

Vaak komt het voor dat u nog goedkoper uitbent dan met uw oude machine, dat is een van de redenen waarom bedrijven voor MultifunctionalActie.nl kiezen.
 

Bel ons 0318-551122 voor een advies over welke laserprinter bij u op kantoor kostenbesparend kan zijn!