Home > Multifunctional

Multifunctional

Een multifunctional is een printer scanner kopieermachine en fax in een. MultifunctionalActie levert diverse Sharp en Ricoh multifunctionals tegen een aantrekkelijke prijs.
 

De afkorting voor multifunctional is MFP Multi-Functie-Printer. Fabrikanten als Ricoh en Sharp leveren diverse modellen om uw documentmanagement op kantoor te stroomlijnen. Daarom beschikt een multifunctional over geavanceerde software, print en scan oplossingen.
 

Ze zijn ontworpen voor kleine en grote ondernemingen en ook voor commercieel gebruik geschikt. De investering in een multifunctional hangt af van een aantal zaken. Onder andere de volgende vragen zijn van belang bij de aanschaf:
  

  1. Hoeveel print ik per dag of per week?
  2. Wil ik een kleuren multifunctional of alleen zwart wit?
  3. Ga ik alleen A4 printen of is A3 ook belangrijk.?
  4. Welke gebruiksopties vind ik belangrijk? Dubbelzijdig afdrukken, automatische documentdoorvoer,Touch Screen
  5. Welke resolutie is belangrijk? Hoe hoger de resolutie, hoe beter het beeld

 

Echter, ze beschikken allemaal over het algemeen wel dezelfde functies, Printen, scannen, faxen, en kopieerfaciliteiten. Daarom is gebruiksgemak een belangrijk aspect in de keuze. De machines van Ricoh en Sharp bieden uitgebreide displays met mogelijkheden voor het opslaan van de meest gebruikte functies. Daarnaast is het ook mogelijk om de machines in een bedrijfsnetwerk te plaatsen.
  

Bij MultifunctionalActie.nl geven wij u een advies welke multifunctional voor uw kantoorsituatie geschikt is vraag snel een offerte aan of bel 0318 - 55 11 22.