Home > Een printer leasen doe je bij ons!

Printer Leasen

Voordelig een printer leasen voor op kantoor kan bij MultifunctionalActie.nl. Wij hanteren duidelijke contracten inclusief de mogelijkheid om de toners mee te leasen. Vanaf nu hoeft u niet meer naar de winkel voor dure toners of drums maar hoeft u alleen nog maar papier en nietjes te kopen want de rest zit er bij.

Voor veel  bedrijven is gebruikersgemak het belangrijkste. Als systeembeheerder of ondernemer wil je graag een printer leasen waarbij je gewoon kan afdrukken en niet steeds opnieuw allerlei foutmeldingen moet oplossen.

MultifunctionalActie levert al meer dan 20 jaar expertise en service op printers en multifunctionals daarom kunt u er zeker van zijn dat als er wat aan de hand is met uw printer dat wij ook dit ook snel voor u oplossen.

Wanneer u overweegt een printer te leasen kunt u kiezen uit meerdere modellen van Ricoh en Sharp. De kosten van een printer leasen worden berekend aan de hand van de hoeveelheid papier wat u per maand verbruikt en of u een kleur of zwart/wit printer leasen wil.

Onze adviseurs kunnen u adviseren welk model van Ricoh of Sharp bij u past. Ga naar de catalogus voor ons assortiment. Of 
Vraag snel een offerte voor een printer leasen aan! of bel 0318-551122


 


mx-5000n-5001n printer leasen
mx-5000n-5001n printer leasen