Home > Maak kennis met de specialisten van Multifunctional Actie.nl

Wie zijn wij?

Multifunctional Actie.nl is onderdeel van De kantoorspecialist uit Veenendaal. Deze website met multifunctionals en printers valt onder de afdeling kantoorapparatuur. De kantoorspecialist is - de naam zegt het al - een specialist op het gebied van kantoorbenodigdheden sinds 1989.

Solide ondernemerschap, persoonlijke benadering en productspecialisatie staan aan de basis van het succes van De kantoorspecialist. U zult het enthousiasme en de mentaliteit van onze medewerkers waarderen. Het zijn specialisten die hun klanten graag verder helpen om hun business beter en plezieriger te laten verlopen.

De vier afdelingen van De kantoorspecialist beschikken over het meest actuele en complete aanbod van gerenommeerde merken binnen de kantooromgeving. Naast de producten leveren we ook diverse accessoires én dienstverlening zoals installaties en inhuizingen.

 

Meer informatie over de specialistische afdelingen:

 

Accountmanagers van Multifunctional Actie.nl

De accountmanagers van Multifunctional Actie.nl (vlnr): Aart Evers, Gerco van de Lagemaat, Jan Adams en Michael van Peer

 

Heeft u informatie of advies nodig? Bel bovenstaande specialisten van Multifuntional Actie.nl. Onze accountmanagers maken graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek of een scherpe offerte.

 

Showroom

Showroom 1.500 m2 van De kantoorspecialist
De Smalle Zijde 22, Veenendaal. Maak een afspraak.